Kontakt os– lad os besøge dig og gennemgå dine muligheder

 

3M certified

Solfilm til virksomheder

Når solen generer i form af refleksioner, varme eller dine kontormøbler falmer på grund af solens UV stråler, så er løsningen at montere en solfilm, indvendig eller udvendig på dit vinduesglas.

SolfilmSolfilm skal man være varsom med, man skal kende det glas der monteres på, da glasset kun tåler den rette film type. Monteres den forkerte type film, kan glasset udsættes for termiske sprængninger, glasset revner simpelthen, dette sker typisk ved lav energi glas, men kan ske ved alle typer glas.

Vi benytter 3M night vision 15, 25 og 35 og Neutral S35 og S50 alle film er til indvendigt brug og kræver at vi skal besigtige kontorglas hvor der skal monteres for at sikre at glasset er egnet til solfilm og at der ikke opstår termiske varmespringninger efter solfilm montage. Det kan tit være sikrere at montere en solfilm udvendigt på glas, men dette reducere tilsvarende filmens holdbarheden. 
Når det gælder udvendig montage benytter vi også 3M solfilm, Silver 15 exterior og silver 35 exterior er begge “spejlfilm” der efter montage giver effekten af et spejl glas. Prestige 70 filmen er næsten som et almindelig glas i tone men lukker af for varme og 99,9% UV. Ring hvis vi skal tale om den rette løsning til din virksomhed.
Skal der glassikres er det muligt at vælge en sikkerhedsfilm til indvendig montage. Denne film fås i forskellige tykkelser og folien skal for at virke optimalt fuges fast indvendigt til rammen af dit vindue.
Hvis du vil have en solfilm løsning og en sikkerhedsfilm, kan vi også løse dette fx med 3M ULTRA PR70 en film med en tykkelse på 100 my.

Hos skilteriet er vi certificerede 3M montører, vi kender til glas og har et stort kendskab til 3M’s sol film igennem mange år.

Solfilm er dyrt og derfor er det vigtig at vi kommer ud og besøger dig således kan vi sammen vende dine behov og rådgive dig til den rette løsning inden vi regner dig et tilbud.

 

 

Kort og godt om 3M solfilm

  • Varmereduktion optil 89%
  • UV beskyttelse på 99,9%
  • Reflektioner reduceres
  • Holder på varmen ved vintertid
  • Holdbarhed monteret indvendigt ca 10 år
  • Holdbarhed monteret udvendigt ca 3-5 år

 

Ring eller skriv