kontorskilte optaget ledigt

Optaget :: Ledigt– Disse skilte laver vi med forskellig længde og tekst

Kontorskilte

Med kontorskilte bliver det lidt lettere at finde vej i kontormiljøet- ikke to virksomheder er ens og behov er forskellige, vi hjælper på vej

Hos Skilteriet har vi valgt at arbejde med tre kontorskilte systemer. Alle tre kontorskilte modeller er kvalitets skilte som har eksisteret i mange år. Vores skiltemodeller er Classic(2 modeller), Newline og Cinema. Med disse tre systemer kan vi løse de fleste af vores kunders behov for skilte i virksomheder. Såfremt dine eksisterende kontorskilte ikke vises her på siden så kontakt os eller send os et billede af disse og så vil vi se om det er modeller som vi stadig kan skaffe og som er lagerført ved vores grossister.

 

Kontorskilte

 

Classic (2 profiler)
klassiske kontorskilte

Newline
newline kontorskilte

Cinema
cinema kontorskilte

Vores udvalgte modeller
Ovenfor ses 3 systemer som vi hos Skilteriet har valgt at forhandle. Vi ligger vægt på at de kontorskilte modeller som vi sælger kan leveres over tid da mange virksomheder gerne vil opdatere løbende og over tid. Nedenfor kan du læse lidt mere om de enkelte modeller.

Som navnet også siger er dette det klassiske skiltesystem til kontoret og måske nok det system der hænger flest steder i danmark. Skiltesystemet er super simpelt og til at betale. Profiler fås i to modeller og faste højder på 31, 62 og 93mm og i løbende længder. Således kan vi både levere et skilt på fx 62mm x100mm og et på fx 62mmx 500mm og længere. Du bestemmer én af de tre højder og vi afkorter og klargør skilte efter dit ønske om længde. Skilte leveres med sorte eller hvide endestykker. Disse kontorskilte er vores mest solgte.
Elegant løsning hvis du har brug for et receptionsskilt, udskiftelige kontorskilte eller fx piktogrammer på børstet alu til toiletter.
Også et klassisk kontorskilt, vi har egentligt valgt at have dette skiltesystem da der er rigtig mange som allerede har dette i virksomheden og ønsker at supplere med ekstra skilte en gang imellem

Lakering eller foliering

Kontorskilte kan RAL lakeres eller folieres efter ønske.

 

Hvad er muligt?

  • Monter med folier
  • Kan lakeres i RAL farver
  • Fås med akryl “slider” for let udskift af navn
Ring eller skriv