venstre_wallsticker

Hvis udendørs? Her kan det sagtens lade sig gøres, dog vil vi vælge anden type folie eller anbefale at der opmales efter stencils(masker) for den bedste holbarhed.

Wallstickers

Wallstickers til erhverv kan bruges som dekoration, skiltning eller vis vej og navigation

Det gode ved wallstickers er at det er muligt at skabe dekorationer i et rum uden det skal koste en masse. Wallstickers kan benyttes på mange måder og det er kun din fantasi som sætter grænser for designs. Vi hjælper hos Skilteriet naturligvis med udformningen, men har du allerede design eller udsmykning klar, så send os en pdf med størrelser og så regner vi prisen.

 

wallstickers til erhverv

 

I 9 ud af 10 tilfælde skærer vi wallstickers i mat folie, vi benytter normalt kun blanke folier på blanke og plane overflader(glas og metal). Når vi vælger matte folier er det for at væg folierne kan blive så naturlige som overhovedet muligt på væggen, da folierne ikke må virke unaturlige, men skal virke som om de er malet direkte på væggen.

Det er også muligt at printe store folier for således at kunne foliere en hel væg. Denne type wallstickers lamineres typisk efter print og forsegles ved kanter efter montage således at folier holdes på plads.

Kontakt os for at høre mere om wallstickers til erhverv

På hvilke overflader kan der monteres?

  • Bedst er ikke pårøs og tør overflade
  • Bedst er indendørs
  • Bedste er på plan og jævn overflade
Ring eller skriv