Links til:

Billedkunstner
Malene Bach

Fotograf
Laura Stamer

Folie og montage
Skilteriet

Sandblæst folie designet til Danske Fysioterapeuter af billedkunstner Malene Bach

En elegant og vel designet løsning med Sandblæst folie, samlet 95 meter.


Skilteriet blev kontaktet af billedkunstner Malene Bach i forbindelse med udsmykning af Danske Fysioterapeuter. Vores opgave bestod i at vi skulle montere sandblæst folie med udskæring på 95 skillerums glas ind til mødelokaler, opholdsrum og kontorer i smukke og nyrenoverede lokaler på Holmbladsgade i København.

Design Malene Bach fotograf Laura Stamer_3

Fotograf Laura Stamer

Når vi arbejder med billedkunstnere, designere og arkitekter “folder vi ørene helt ud” da vi godt ved hvor mange timer og tanker der ligger bag de mange streger og skitser som vi bliver præsenteret for. Vi giver vores konstruktive feedback på designs på basis af vores mange års erfaring i brug og udskæring af sandblæst folie.

Design Malene Bach fotograf Laura Stamer

Fotograf Laura Stamer

Vores fælles planlægnings-process med vores kunder kan tit tag meget lang tid eller tilsvarende kort tid. Denne tid er vi altid villige til at bruge i Skilteriet. En god folie løsning tager tid at designe og planlægge for derefter at kunne producere og montere uden de store vanskeligheder.

Vi har stor respekt for design og præcision
Hos Skilteriet holder vi meget af at arbejde med professionelle som fx kunstnere, arkitekter og designere og vi er gode lyttere i forhold til tanker og ideer. Sandblæst folie er blot en af de folier vi arbejder med til kontorer og glas skillevægge.

Er du blevet interesseret i sandblæst folie til kontoret med eller uden logo og designede udskæringer så kontakt os her her eller ring på telefon 3029 4046 og lad os sammen vende dine eller din kundes muligheder.

 

Ring eller skriv